LIPNO HOME

Lipno appartement

Aan de rand van het prachtige Lipno Meer(stuwmeer) en het skigebied Lipno, vlakbij het drielandenpunt met Duitsland en Oostenrijk, ligt Riviera Lipno. Een appartementencomplex in de prachtige ongerepte natuur van Zuid Bohemen.

 

Voor de actieve vakantievierder is dit een ideale plek. Pal aan het Lipno meer is er van alles te doen, zowel in de zomer als de winter. Het is een skiparadijs voor kinderen en senioren, met een verlichte skibaan en mogelijkheden voor het huren van moderne materialen voor schappelijke prijzen. De skibus stopt voor de deur, de appartementen liggen 1000m van de skipistes.

 

De afstand Arnhem naar het dorpje Lipno Nad Vltavou is 875 km. Op dit park hebben wij twee appartementen te huur, voor 4 en 8 personen! Vanuit de appartementen staat u binnen enkele passen aan het schitterende Lipno meer!

Appartement 2/4 personen

Dit appartement is op de begane grond en kent het principe
twee-onder-een-kap. De voorzijde staat op zuid/zuidwest en heeft direct uitzicht vanuit woonkamer en terras op het Lipno Meer.

 

Indeling:

  • Woonkamer (ca. 26 m2) met kitchenette en eethoek en een slaapbank (1.45 x 200).de keuken beschikt o.a. over een vaatwasser/oven/magnetron.
  • Slaapkamer met 2 pers. bed en een 2 pers. stapelbed, matras stapelbed 180×80 cm. Badkamer met bad/douche!
  • Terras met tuin meubilair, ca. 20m2 op het zuiden en zuidwesten.
  • Een huisdier is toegestaan, roken is verboden.

Appartement 8 personen

Dit appartement is op de begane grond, u heeft geen directe buren naast u. De voorzijde staat op het zuiden en u heeft direct uitzicht vanuit woonkamer en terras op het Lipno Meer. Het appartement heeft een oppervlakte van 115 m2.

Indeling:

Woonkamer (ca. 44 m2) met kitchenette en eethoek. De keuken beschikt o.a. over een vaatwasser/oven/magnetron.

Vier slaapkamers, waarvan:

  • 1 slaapkamer met 2 persoonsbed
  • 1 slaapkamer met 2 x 1 pers. Bed.
  • 1 slaapkamer met 2 x 1 pers. Bed.
  • 1 slaapkamer met 2 x 1 pers. Bed.

2 Badkamers met douche en 2 aparte toiletten.
Terras met tuinmeubilair ca 25m2 op het zuiden.

Een huisdier is toegestaan, roken is verboden